Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Zbigniew K. D.J. 85 Tij Moja (29575 niezalogowanych)

()
Początkujacy
najwazniejsze,ze wszysyc zadowoleni, przynajmniej tak pisza, filmik faktyczie troche nudnawy, mialem wrazenie , ze organizowany dla seniorow +55, hotelik troszke swietojebliwy . a jakas jazda po bandzie byla? ...mam nadzieje, ze tak i juz niedlugo pokazecie to w drugiej czesci filmu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ale czad !!!!
pelna extrema
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no tak,Ród pokazał to wszystko z "dobrej strony" no i ten podkład muzyczny właściwie to przyprawia o ziewanie
powiem tak,były sobie grupki,jedni zwiedzali inni sie bawili...tych jest widać najmniej na zdjeciach
Rodzie a gdzie foty z libacji w domu Urszulanek? a no fakt,Ty z Nami wódeczki nie piłeś...
Sluchajcie,innymi słowy..dla jednych to była wycieczka,dla drugich impreza,dla mnie 2 w 1
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Extrema,extrema kuzwa Kolek prosze Cie..Co jak co Ja bylem w weekend w Paryzu Ty..??No tak zapomnialem Ty w weekend i ogolnie codziennie pelna extrema czyli surfowanie po sieci czaddddddd tygrysie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
blondyn
ja ocenialem filmik i z filmiku wynika ze bylo to nudne
jak flaki z olejem jak i ten filmik ale to tylko zdanie kolka
i nie trzeba sie tym tak przejmowac
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
nie ze nie fajny wyjazd bo ile ja bym dala zeby sie gdzies karnac ... ale na fotkach wesole miny, Paryz w tle ...a muzyka jak do wspominek z pogrzebu . NIE PASI PO PROSTU I TYLE.

a wspolnego wyjazdu gratuluje i udanej zabawy tez
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hmm...nie sadze zeby ocenianie czy krytykowanie filmiku z wypadu do Paryza nalezalo do tych,ktorzy nie brali w tym udzialu.... A to co wydaje sie komus nudne ,innej osobie moze byc ekstremalnym przezyciem...kwestia upodoban i charakteru... Super,ze jednak ekipa zebrala sie i pojechala...teraz maja co wspominac I bardzo dobrze
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
nie powiedzialam ze zle, powiedzialam ze fajne ...stwierdzilam jedynie ze muzyka nie pasuje do obrazkow nic wiecej.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Hmm...nie sadze zeby ocenianie czy krytykowanie filmiku z wypadu do Paryza nalezalo do tych,ktorzy nie brali w tym udzialu.... A to co wydaje sie komus nudne ,innej osobie moze byc ekstremalnym przezyciem...kwestia upodoban i charakteru... Super,ze jednak ekipa zebrala sie i pojechala...teraz maja co wspominac I bardzo dobrze

kurcze Pani Izo
calkowicie sie z pania zgadzam
i pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Tak Iza dobrze piszesz polac jej Pozdrawiam!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas